T’Ajudem

Sense Llar, Habitatge

Sense llar

L’objectiu del projecte és acollir i acompanyar a les persones sense llar, que normalment pateixen greus problemes de soledat, no tenen protecció familiar, addiccions…

Existeixen diversos recursos a la diòcesi:

Centre d’Atenció Diürna, Montblanc

Acull les persones que arriben al centre i els proporciona suport psicosocial i espai de socialització, a més d’alimentació, higiene personal (dutxa/canvi de roba) i servei de bugaderia.

Projecte “Bonanit”

Càritas col·labora amb la Fundació Bonanit que, a la seva seu de la Pl. Peixateries Velles de Tarragona. Ofereix un lloc per dormir i garanteix la integritat física de la persona. Proporciona acompanyament social, la higiene personal i l’alimentació i dóna orientació sobre serveis i recursos necessaris.

“Café i Caliu” i Menjadors Socials

El projecte ‘Café i caliu’ a Tarragona o els menjadors socials de Reus proporcionen uns espais d’atenció, de descans i de relació social. Aquí les persones sense sostre, o aquelles que pateixen desemparament i manca d’alimentació, poden alimentar-se i trobar l’acolliment humà dels voluntaris.

Projecte Habitatge inclusiu

Té com a objectiu proporcionar una llar transitòria digna a persones i famílies en situació de greu risc d’exclusió social. Al mateix temps que se les acompanya de manera integral mitjançant un pla individual d’inserció que els permeti potenciar les seves capacitats, impulsi la seva autonomia i faciliti el seu procés de millora en aspectes personals, relacionals i laborals.

També pretén sensibilitzar i denunciar davant la societat l’actual situació de moltes famílies, per les quals l’habitatge s’ha convertit en un dret inaccessible. Així com incidir en el desenvolupament de polítiques públiques adients que facilitin d’una manera efectiva l’accés a l’habitatge social.

El projecte compta amb habitatges a Reus, Riudoms, Tarragona, Torredembarra i Vilaseca.

Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa