QUÈ ÉS EL PORTAL DE TRANSPARÈNCIA?

La publicació de la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern determina les obligacions de transparència de les associacions i fundacions que exerceixen majoritàriament les seves activitats a Catalunya i que perceben fons públics. Aquest nova Llei afecta la nostra organització, ja que som una entitat que percep fons privats i també ajuts públics.

Càritas Diocesana de Tarragona fa públiques diferents informacions com a exercici de transparència i rendició de comptes, tant davant dels seus col·laboradors, com davant la ciutadania. La informació habitual que fa pública és la següent:

Informació institucional i organitzativa

En aquest apartat podreu consultar tota la nostra informació institucional, tal com els estatuts, la normativa aplicable o els òrgans de govern, entre d’altres. La transparència és un compromís amb la mateixa entitat, amb els nostres socis, donants, persones ateses i amb la societat en general.

+

Gestió econòmica, pressupostaria i patrimonial

En aquest apartat podràs trobar tota la informació relativa a la gestió econòmica de Càritas Diocesana de Tarragona, com els ingressos i despeses, així com l’auditoria o les dades econòmiques.

+

Gestió administrativa: contractes, convenis, ajuts i subvencions

En aquest apartat podreu trobar tota la informació relativa a contractes per serveis, convenis de col·laboració, ajuts i subvencions, patrimoni i com fem publica la informació.

+

Històric

En aquest apartat podreu trobar aquells documents que ja no són vigents, però que cal que siguin accessibles per la seva rellevància.

+
Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa