FORMACIÓ LABORAL

Un dels camins que pot escollir per al futur laboral és realitzar una activitat formativa de caràcter bàsic que l’introdueixi en una determinada professió. Així, a banda de definir les seves capacitats, la persona pot testar si es vol dedicar a aquell àmbit professional.

Per a totes aquelles persones que, gràcies a la formació d’oficis bàsics, hagin trobat la seva vocació, Càritas Diocesana de Tarragona els ofereix la possibilitat d’anar més enllà i realitzar una activitat formativa d’entre 2 i 4 mesos. Aquesta formació professional compta amb pràctiques externes en un entorn real de feina i, un cop finalitzat el curs, amb l’accés i la possibilitat de trobar feina en altres empreses.

Persones beneficiades

Punts d'atenció

Projectes

 

Gent Gran

TALLER DE GERIATRIA: CUIDAR AL CUIDADOR

El taller de geriatria “Cuidar el cuidador” es fa a Reus amb una periodicitat anual i consta de 20 hores específiques de l’àmbit de geriatria i 6 hores del mòdul de cuina. El taller el realitzen desinteressadament professionals i estudiants de l’Hospital Sant Joan de Reus i la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV.

CURS ATENCIÓ DOMICILIÀRIA

El curs d’atenció domiciliaria consisteix a formar les persones en el conjunt d’actuacions dutes a terme en el domicili de les persones dependents. S’imparteixen entre d’altres mòduls: Higiene i organització de la llar, Alimentació, dietètica i cuina, Habilitats personals i socials en l’atenció de les persones dependents. L’aprofitament del curs suposarà l’obtenció d’un certificat d’assistència i una derivació a la borsa de treball de Càritas.

Familia i Infancia
Gent Gran

CURS DE TORERO

Durant la pandèmia van arribar bastantes ofertes per treballar de mosso/a de magatzem, tasca que requereix persones amb el carnet de torero. Des de Càritas vam apostar per impulsar un curs amb el centre de formació Novatècnica, que ha permès als alumnes formats obtenir el carnet, segons norma UNE 58451:2016.

Testimonis

 

"Gràcies als cursos i formacions que em van oferir a Càritas ara puc demostrar les meves capacitats i trobar un feina"

LG

Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa