concert solidari Santes Creus

El Reial Monestir de Santes Creus acollirà aquest mes de juliol un concert solidari contra la pobresa infantil. El concert serà el proper dissabte, dia 16, i anirà a càrrec de l’Orquestra Amics Unesco Barcelona dirigida per Gonçal Comellas. Els beneficis recaptats per la venda d’entrades, que tenen un cost de 20 euros, i les aportacions a la fila 0 es destinaran a Càritas Interparroquial de Valls.

Aquest és un dels 24 concerts del Cicle de Música Solidària contra la pobresa infantil que s’allargaran durant tot aquest any. L’objectiu és fer arribar la música clàssica arreu de Catalunya i destinar els ingressos a programes socials centrats en la pobresa infantil de les Càritas Diocesanes dels bisbats amb seu a Catalunya.

En el concert es podrà escoltar dues de les obres concertants més significatives de Mozart: la Simfonia Concertant i el concert per a piano i orquestra Jeunehomme.

Segons l’Institut d’Estadística de Catalunya (IDESCAT), l’any 2014 la població de menys de 16 anys que vivia en risc de pobresa o exclusió social era d’un 28,8% (360.700 nens) i un 8,7% ja patia privació material severa.

Les entrades es poden adquirir, entre d’altres, via Internet, al Museu del Monestir de Santes Crues i a Càritas Interparroquial de Valls.

(Notícia extreta de Catalunya Religió)

Nota de premsa

Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa