Fes que aquest Nadal s’ompli de petits miracles

1 de cada 3 llars té dificultats per fer front als subministraments, al menjar o al lloguer. No ho permetis. Tu hi tens molt a veure.

Veure-hi més enllà…

per ser portadors de petits miracles

Aquest Nadal tenim una nova oportunitat per no deixar-nos encegar per les llums de l’aparença i de la superficialitat, de veure més enllà de les nostres pròpies necessitats per poder ser portadors de petits miracles.   

És hora d’enfocar la mirada, de posar-nos les ulleres adequades per corregir la nostra forma de mirar i de situar-nos davant del que està passant al nostre voltant. L’Advent és un temps molt especial que ens pot ajudar a enfocar-nos en allò que de veritat volem viure i veure.

Per poder fer petits miracles, no hem de deixar que se’ns ennuvoli la mirada amb la por, la mandra o la indiferència. Tal com diu el Papa Francesc: “hem de deixar de viure en una societat que busqui construir-se d’esquena al dolor dels altres”. 

Un Nadal d’oportunitat i esperança

Oportunitat

Des de la Gran Recessió del 2008 sembla que no aixequem cap veient com passem d’una crisi a una altra. En aquest temps en què la guerra a Ucraïna i a Terra Santa ens alerten de la necessitat urgent de construir camins de pau i d’entesa, transitem en un context social  i en una crisi que ofega a milers de persones en la pobresa i en la manca de oportunitats per sortir-ne. 

Aquest Nadal tenim justament l’oportunitat d’estar al costat de les persones que més ho necessiten. Famílies extenses amb menors d’edat a càrrec, persones amb llocs de treball precaris o sense contractes o persones en situacions d’amuntegament o infrahabitatge. Totes elles necessiten petits miracles. 

Esperança

Nadal és temps d’esperança. Esperança com la que senten el petit David i els seus pares, que amb l’ajuda de persones com tu, han presenciat un petit miracle. En David té sis anys i va preparar amb molta il·lusió la decoració del pessebre i de l’arbre de Nadal. Només li quedava encendre’n els llums perquè l’esperit del Nadal il·luminés casa seva.

El que no sabia és que aquest any no podria fer-ho: a la seva família li havien tallat el subministrament per impagament. Un mes abans de Nadal, i gràcies a un àngel que podries ser tu, s’esdevé un petit miracle: el menjador de casa seva brilla finalment amb llums de tots colors.

Quin impacte tindrà la teva ajuda?

Amb 59 € assumiràs una mensualitat de la factura de la llum d’una família i faràs que un infant no es quedi sense il·luminar l’arbre i el pessebre.

Amb 175 € faràs possible que una família sense recursos tingui un plat a taula durant el proper mes, inclòs el dinar de Nadal, el dia més especial de l’any.

Amb 315 € oferiràs un sostre a una mare sola perquè pugui celebrar dignament aquestes festes amb els seus fills.

Com pots ajudar?

Pots fer el teu donatiu a través de…

Transferència bancària o

fent-se soci

aquí

Bizum 00300

Puc desgravar el meu donatiu?

Pots consultar els beneficis fiscals clicant aquí.

Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa