El passat dilluns 7 de febrer de 2022 es va donar el tret de sortida a la 7a Edició del Curs d’Operacions Auxiliars de muntatge i manteniment d’equips elèctrics i electrònics a l’Escola Joan XXIII.

El curs, homologat i amb certificat de professionalitat tindrà una durada total de 545 hores, de les quals 370 són teòriques, 25 de matèries transversals, 80 de pràctiques professionals no laborals, 24 de manipulació de càrregues, 16 del curs AEQT i 30 de plaques fotovoltaiques.

El curs contribuirà a millorar la qualificació professional d’un grup de 15 persones En la passada edició el 87% de les persones eren homes aturats de llarga durada la majoria, un 60 %, amb càrregues familiars. Quant a la nacionalitat dels alumnes, un 40% eren espanyols, un 47% de Llatinoamèrica i un 13% del Magreb. En el curs del 2021 el 93% dels alumnes van finalitzar la formació. Un 60% van trobar feina i una persona va continuar la formació de Grau Mig en electricitat. El 100% dels alumnes van valorar molt satisfactòriament el curs pels coneixements que els va aportar.

Els curs organitzat per Càritas Diocesana de Tarragona compta amb el suport del Programa POISES del Fons Social Europeu i de la Diputació de Tarragona.

Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa