Càritas Diocesana de Tarragona ha signat un conveni de col·laboració amb Càritas parroquial del Vendrell i l’Ajuntament del Vendrell per dur a terme el projecte d’acompanyament telefònic a la gent gran “Bon dia” al municipi del Baix Penedès.

 

Salvador Grané Terradas, director de Càritas Diocesana, Maria Carme Perelló Timoneda, responsable de Càritas del Vendrell, i l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez Molina, han signat un conveni de col·laboració per implementar el projecte Bon dia al Vendrell.

El Bon dia és un projecte d’acompanyament telefònic que té com a objectiu donar suport a les persones grans, amb sentiment de solitud i amb risc d’exclusió social, amb la finalitat de fer un seguiment de la seva situació.

El Bon dia és un projecte de voluntariat, ja que el seguiment telefònic és dut a terme per persones voluntàries prèviament formades.

L’Ajuntament del Vendrell, a través dels Serveis socials bàsics, derivarà a Càritas parroquial del Vendrell les persones grans usuàries del projecte. Per poder participar en el projecte cal tenir més de 65 anys, estar empadronat i residir al Vendrell i gaudir d’una bona salut psíquica.

Els voluntaris de Càritas faran un seguiment telefònic de les persones grans adherides al projecte.

Les persones interessades en ser voluntàries del projecte poden contactar amb Càritas parroquial del Vendrell al carrer de la Pau 2 o trucar al 977662193.

El conveni tindrà una durada d’un any, a partir de la seva signatura.

Amb la signatura del conveni s’estableix un marc de col·laboració entre l’Ajuntament del Vendrell i Càritas per poder promoure projectes conjunts.

Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa