Càritas Diocesana de Tarragona oferirà aquests propers mesos 3 cursos inicials de llengua catalana Tarragona, Reus i Creixell. Els cursos, totalment gratuïts, permetran als participants aprendre els aspectes bàsics de la llengua catalana. El curs, en el marc del projecte Arrela’t, serà de 120h i tindrà entre 15 i 20 places segons el lloc on s’imparteixi.

 

Més informació sobre els cursos

A Tarragona el curs es realitzarà a Càritas Diocesana de Tarragona (C. d’Armanyà 16) del 27 de setembre al 17 de desembre de 2021, de dilluns a divendres de 9.15h a 11.30h. Les inscripcions es poden fer en línia clicant aquí o bé presencialment a Càritas Diocesana de Tarragona.

A Reus el curs es realitzarà a Càritas Interparroquial de Reus (C. Puríssima Concepció 11) del 20 de setembre al 24 de desembre de 2021, dilluns, dimecres i divendres de 9.30h a 12.30h. Les inscripcions es poden fer en línia clicant aquí o bé presencialment a Càritas Interparroquial de Reus.

I a Creixell el curs es realitzarà a Cal Cabaler (C. Sant Jaume 1) del 27 de setembre al 10 de desembre de 2021, de dilluns a divendres de 9.30h a 12h. Les inscripcions es poden fer en línia clicant aquí o bé presencialment a la Biblioteca Municipal de Creixell.

Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa