El passat 29 de març de 2024, divendres sant, Antoni González Senmartí va traspassar cap a la casa del Pare. El que fou secretari general de Càritas Diocesana de Tarragona entre 2020 i 2022, i que seguia col·laborant amb l’entitat fins al moment del seu traspàs, va ser una persona compromesa que va destacar per la seva professionalitat, rigorositat, integritat…

Mostra d’això són els diferents obituaris i articles que s’han publicat en els darrers dies en homenatge a l’Antoni, per la seva tasca professional a la Universitat Rovira i Virgili, on prestà els seus serveis especialment com a un dels pares de la URV, sent posteriorment vicerector, secretari general i delegat de relacions institucionals, En paraules de Josep Oliveras Samitier el càrrec de secretari general “li anava com a anell al dit”.

Des de l’equip humà de Càritas Diocesana de Tarragona volem transmetre el nostre condol a la seva esposa, l’Anna M. Bladé, i a la seva família, així com tenir un record per a ell, perquè tot i el poc temps compartit ha sigut una persona que ha deixat empremta a Càritas. Al cel siguis.

Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa