Càritas Diocesana de Tarragona aposta, una vegada més, per la formació, tant de les persones que atenem com de les persones voluntàries que fan possible la nostra tasca.

Des de Càritas volem crear espais de trobada per aprofundir en el ser i fer de Càritas; fomentant la reflexió, compartir noves experiències i coneixements i impulsant la motivació dels voluntaris. El compromís de les persones voluntàries per transformar i millorar la realitat social i l’espiritualitat que ens caracteritza es reforça amb el complement formatiu que oferim. Una formació que, sense pressa, respectant els ritmes de cadascú ens ajudi a capacitar per fer i viure millor la nostra missió. Les línies formatives que oferim són:

FORMACIÓ BÀSICA: forma part del procés d’acollida, orientació i acompanyament a les persones que s’incorporen com a noves voluntàries. Es pretén donar a conèixer l’entitat (l’acció i metodologia) per afavorir un millor desenvolupament de la tasca.

FORMACIÓ ESPECÍFICA: Formació per projectes amb l’objectiu de facilitar els coneixements i habilitats necessàries pel desenvolupament de les funcions i tasques assumides pel voluntariat dins el projecte al que s’incorpora.

GRUP BALINT: Aquest any estrenem un espai especial pensat per a donar suport a aquells voluntaris/es que han patit més directament les conseqüències que ha generat el confinament.

FORMACIÓ PERMANENT: Permet aprofundir en els nostres coneixements i reflexionar sobre diferents temàtiques socials i d’interès amb xerrades, cursos i seminaris.

Pots accedir al pla de formació clicant aquí

Fes un donatiu Fer-me soci
Gràcies a la vostra ajuda, podem estar al costat dels qui més ens necessiten
Quin tipus de donació t’agradaria fer?
Puntual
Quant voleu aportar?
Sóc...
Particular
Empresa