[:ca]Curs d’auxiliar de muntatge i manteniment d’equips elèctrics i electrònics[:]

[:ca]

Curs d’auxiliar de muntatge i manteniment d’equips elèctrics i electrònics

Des de Càritas Diocesana de Tarragona s’organitza un curs de formació ocupacional en electricitat, amb carnet de torero i curs de seguretat AEQT, amb suport i finançament del Fons Social Europeu (FSE) i de la Diputació de Tarragona.

Les principals característiques d’aquest curs són:

  • Duració del curs: 540 hores (370 h mòduls teòric-pràctic d’electricitat, 25 h carnet de torero (UNE-58451), 18 h curs de seguretat AEQT-AEST, 47 de matèries complementàries i 80 h de pràctiques professionals no laborals) 
  • Data d’inici: 18 de gener de 2021
  • Data de finalització: finals de maig de 2021 (a partir d’aquesta data es realitzaran les pràctiques professionals en empresa).
  • Lloc de realització: Escola Joan XXIII (c/Catorze, s/n 43100 Bonavista)
  • Horari de les classes: De dilluns a divendres de 16 a 20 h
  • Perfil dels alumnes: Es prioritzaran Homes i Dones aturades de 25 a 45 anys (sense nivell mínim de formació o experiència laboral prèvia).
  • Cost del curs: Gratuït (amb possibilitat d’obtenir beca d’assistència)
  • Places disponibles: 15

L’aprofitament del curs suposarà el reconeixement oficial d’un Certificat de Professionalitat, motiu pel qual és necessari que els eventuals candidats estrangers disposin de permís de residència vigent. Així mateix, atès l’important esforç i dedicació que requereix el curs, és essencial que tots els candidats tinguin la major motivació i compromís possibles per aprofitar-lo al màxim.

El termini per fer arribar les sol·licituds d’inscripció a Serveis Diocesans s’acaba el dilluns 30 de novembre del 2020. A partir d’aquesta data, s’efectuarà una primera selecció entre les persones inscrites d’acord amb els criteris de selecció del curs, per posteriorment efectuar als candidats admesos una entrevista personal.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Per a qualsevol dubte o consulta, podeu adreçar-vos a Teresa Jordán (tel. 877449866  mtjordan@caritasdtarragona.cat) i/o Pilar Obiols (tel. 877449866 pobiols@caritasdtarragona.cat)

 [:]